Indien deze mail onleesbaar is klik dan  hier voor een online versie.   
 
 

Toekomstige evenementen en terugblik

Tibet Art Tour 2013 Het afgelopen half jaar hebben we veel plaatsen, exposities, spirituele centra, galleries en beurzen aangedaan met onze Tibet Art Tour. We zullen deze toer op 22 juni mooi afgesluiten in Culemborg met een combinatieworkshop van de Tibetaans Boeddhistische workshopdag en Boeddhaschilderen op groot doek in co-productie met Tashi Norbu.

De volgende evenementen en exposities van Tibet House Holland en Tashi Norbu zijn weer volop in ontwikkeling.

Graag nemen we je in deze nieuwsbrief mee naar onze nieuwe programma’s, de hoogtepunten van de zeer inspirerende en succesvolle tour van afgelopen periode en het vervolg hierop.
 

 

 

22 juni 2013 Combinatie workshops

Tijdens deze dag combineren wij 2 workshops, nl:
1. Tibetaans Boeddhistische workshopdag
2. Boeddhaschilderen op groot doek in co-productie met Tashi Norbu


Tibetaans Boeddhistische workshopdag

 

 • In de ochtend schilder je volgens traditionele richtlijnen een Shakyamuni Boeddha o.b.v. Tashi Norbu

 • In de middag maak je een zilveren Tibetaans amulet met jouw persoonlijke wens in Tibetaanse kalligrafie o.b.v. Caren Simon

 • Deze dag wordt omlijst met Tibetaans Boeddhistische Rituelen en mantra’s

 • Heerlijke warme lunch

 • Inspirerende locatie in Culemborg, het midden van het land

 • Op deze datum mag u meegenieten van de high tea die hoort bij de workshop Boeddhaschilderen in co-productie met Tashi Norbu

Voor meer informatie over de Tibetaanse workshopdag klik hier

 

Boeddhaschilderen op groot doek in co-productie met Tashi Norbu

Tevens verzorgen wij deze dag de workshop Boeddhaschilderen op groot doek in co-productie met Tashi Norbu

 • Schilder samen met Tashi Norbu jouw persoonlijke Boeddha schilderij op groot formaat doek (90 x 70 cm.)

 • Boeddha beeltenis naar keuze

 • Garantie op een prachtig Boeddha schilderij

 • Heerlijke warme lunch

 • Uitgebreide high tea

 • Inspirerende locatie in Culemborg, midden van het land

 • Ontspannen, gezellige verwendag

Klik hier voor meer informatie over de verwen workshop Boeddhaschilderen in co-productie met Tashi Norbu

 

 

15 & 16 Juni 2013 Cultureel Tibetaans Festival Parijs

Tashi Norbu en het team van Tibet House Holland is uitgenodigd aanwezig te zijn op het grote Tibetaanse festival in Parijs. Hier zal zijn kunst worden geëxposeerd en wordt een zandmandala gemaakt met de daar bij behorende Tibetaans geïnspireerde rituelen.

Meer info hier
 

 

16 juli t/m 1 augustus 2013 in de B12 Gallery in Ibiza.

Tashi Norbu en zijn Tibet House Holland team exposeren kunst in de B12 Gallery in Ibiza. Gedurende deze periode zal er een grote moderne zandmandala worden gemaakt en master classes worden geven. Meer info hier.
 

 

September 2013 Culture of Tibet

Met veel plezier kijken wij terug op een vruchtbare en zeer geslaagde festival dag Culture of Tibet op 20 April van dit jaar. Door de fijne samenwerking, mooie programmering en geluk met het weer mochten wij ons gelukkig prijzen met een bezoekers aantal van 432 en hebben we inspirerende en motiverende complimenten ontvangen. Dit heeft er o.a voor gezorgd dat wij in September 2013 een nieuw evenement gaan organiseren, wil je hier van op de hoogte blijven laat dan je gevens achter op: http://cultureoftibet.nl/meer-info/

Hieronder een foto impressie:
 


 

Tibetaans Boeddhistische retraite week Frankrijk 2014

Het doel van de Tibetaans Boeddhistische week in Frankrijk is het aanboren van geluk en het ontwikkelen van compassie en mededogen vanuit het hart. Reacties als o.a. “dat dit nog bestaat”, “wat een liefde”, “de week heeft mij veel inzichten gegeven en ik voel mij erg gelukkig door alle fijne momenten die we hebben gehad” geven ons een gevoel van dankbaarheid. Wij bedanken alle deelnemers voor hun bijdrage daarin.

Al deze positieve reacties hebben ertoe bijgedragen dat wij onze volgende Tibetaans Boeddhistische weken Frankrijk reeds hebben gepland voor 2014 in 2 versies:

1. 7 daagse week van zo. 27 april t/m zo. 4 mei 2014
2. 10 daagse week van vr. 9 mei t/m zo. 18 mei 2014

Net zoals de afgelopen retraiteweek zal het een combinatie worden van Bewustzijn - spiritualiteit - creativiteit.

Teachings
Op dit moment zijn wij in onderhandeling met Tibetaans tantrisch meester Ngagpa Tsegyal Phuntsok la (yogi) om teachings te geven in Frankrijk. Hou de website in de gaten, we houden je daar en via de nieuwsbrief op de hoogte.

Sacrale portretten
Bijzonder onderdeel van de Tibetaans Boeddhistische week waren de sacrale portretten die Tashi Norbu van iedere deelnemer heeft gemaakt. De boodschap is dat het hier niet gaat om het ego maar om de reflexie van jouw potentie. Tashi hoopt met deze portretten een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jouw potentie.
Voor meer informatie over de Tibetaans Boeddhistische weken klik hier.

Hieronder een foto impressie van deze week
 


India reis - Tibetaanse cultuur en kunst


Welkom
We nodigen je uit mee te gaan op deze speciale thema reis en de heilige ceremoniën te aanschouwen en ondergaan, echt in contact te komen met de Tibetaanse bevolking die in India leeft, met hen te praten, samen met hen te eten, Tibetaanse Lama's, monniken en nonnen te ontmoeten en vriendschappen met hen te sluiten, kloosters te bezoeken, teachings te volgen om zodoende wijsheid te ontvangen van de religieuze autoriteiten en in contact t komen met de cultuur, kunst en het Boeddhisme zoals het daadwerkelijk door dit mooie volk wordt ervaren en beleeft.
Verrijk je leven en neem een schat aan prachtige herinneringen, vriendschappen en wijsheid mee naar huis.
Voor meer informatie: 
http://www.creatievevakantiefrankrijk.nl/retraite/india-reis-tibetaanse-cultuur-en-kunst/

 

 

Terugblik Aquamarijn Eindhoven:

Van 23 t/m 27 Februari verzorgden wij in Spiritueel Centrum Aquamarijn in Eindhoven een Tibetaans Boeddhistische week met expositie van Tashi Norub, zandmandala, Tibetaanse rituelen en schilderworkshops. Deze week was zo succesvol dat het volgeboekt was. De reacties en feedback die wij mochten ontvangen waren mooi. Tashi Norbu en Team werden zeer hartelijk ontvangen door de organisatie; Rob Vermeulen en Myriam Sieuw, waar het team ook logeerde die week. Bedankt!


Terugblik Stads galerij Breda:Langer dan een week hingen de kunstwerken van Tashi Norbu en Pasa in de stadsgallerij Breda. Het team van Tibet House Holland heeft met veel aandacht en precisie gedurende een week gewerkt aan de zandmandala. Daarnaast was er Kaligrafie, workshops en verkoop van Tibetaanse sieraden. Er hing een bijzondere sfeer en er werd veel interesse getoond in het zuiden van het land, zo kwam ook de lokale TV opnamen maken van het unieke vernietigingsritueel van de zandmandala op de laatste dag. Ook viel in deze week de datum 10 Maart, een dag waarop jaarlijks wereldwijd protesten worden gehouden tegen de onderdrukking in Tibet. Tashi norbu heeft op deze dag in de Stadsgallerij “live” een schilderij gemaakt ‘Flames of Justices’ lees hierover meer in het interview via onderstaande link:

http://www.tashinorbu.be/

 

Tot zover de aankomende evenementen we hopen jullie daar te kunnen ontmoeten.
Spoedig zal er een terugblik verschijnen over het afgelopen seisoen.
Neem voor meer informatie gerust contact: Tashi@tibethouse.nl

To unsubscribe / Om uit te schrijven: UITSCHRIJVEN - UNSUBSCRIBE